hand

Fasikolánk Célkitűzése

Amikor az erdőnkért teszünk, a jövőnkért teszünk.

Mindannyiunk érdeke, hogy környezetünket fenntarthatóan megőrizzük unokáink számára is. Ennek egyik meghatározó alapja erdeink megóvása és új erdők ültetése. Örömmel jelenthetem ki, hogy már több, mint 40 éve dolgozom ezen cél érdekében, a technikusi képzés után gazdálkodási, erdészeti tapasztalatokat is szerezve 1994-ben nyitottam meg a ma Hanság Faiskolaként ismert csemetekertet.
A kert évről-évre épült, növekedett, már kiépült géppark és modernizált folyamatok jellemzik működését.

Céljaink azonban nem változtak. Az elsődleges szempont továbbra is a facsemeték egészsége, így mindig szakítunk rá időt, hogy odafigyeljünk növényeinkre és ápoljuk őket. A folyamatos megfigyelésnek és tapasztalatainknak köszönhetően elenyésző a problémák száma az elültetett fákkal. Tudjuk, hogy ez nem csak vásárlóinknak, hanem földünknek is kedvez. Méghozzá hosszú távon.

Kuslics Ferenc

erdész

Tekintse meg
letölthető katalógusunkat

Töltse le Ön is folyamatosan frissített, teljes csemete készletünket bemutató katalógusunkat! A katalógusban megtalálhatja a jelenleg elérhető facsemetéket, információt kaphat a fafajokról és rendelhető darabszámokról. A katalógus használata tapasztalataink alapján nagymértékben gyorsítja az ajánlatkérést és a megrendelést.

Letöltés
catalog